klik la kengkawan bg aku kaya ckit

Rabu, 6 Mac 2013

PROMOSI SABUN SUSU BERAS COLLAGEN MURAH!!!


tengok mak selepas mandi muka berseri-seri. aku pon rasa sesuatu..

mak pakai sabun susu beras siti kan??
mak: x pakai pon aih

awat mak nampak berseri-seri ni? lantas disebabkan tak puas hati aku terus cium pipi mak..
ha...wangi ni, bau sabun susu beras ni...elelele..xmau mengaku


emak pon senyum malu tanda mengaku...





inginkan kulit wajah anda halus lembut berseri-seri
dan putih gebu



6 PCS RM 12 TERMASUK POS

12 PCS (SEDOZEN) RM23 SM / RM28SS

SMS 0194366044
atau add fb:- ct beautyparlor


pek baru:-

kini k brothers sudah mengeluarkan sabun-sabunnya dalam pek yg baru...




produk baru

sabun susu beras 3 in 1

rm24 sm/ rm28

termasuk postage..

sedozen rm10 klu ambik 10 dozen ke atas..Postage ikut daerah dan kawasan ya.






p/s kawan2 yg baik sekelian, tolong klik iklan nuffnang yg ada di atas dan di bawah ya...terima kasih..plzz.....


12 ulasan:

  1. Salam.. cm ne nk order?ada tanda halal x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam.. boleh rujuk cara tempahan di bahagian atas kiri blog ya...produk ini semestinya halal...

      Padam
  2. salam cik siti.sabun susu beras collagen rm14 utk 6 ketul still available lagi ke?kalau bank in duit esok bila dapat barang ea?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya ada lagi...saya poslaju...sila sms saya ya..0194366044

      Padam
  3. Nak tanya,sabun susu collagen 1 dozen masih harga rm27 ke n termasuk pos ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya...harga masih sama....ambik banyak dozen lagi murah..

      Padam
  4. Sabun susu beras collagen tu 1 dozen pos ke labuan berapa?

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. sebarang tempahan boleh sms 019 436 6044

      Padam
  6. 3 pcs ade x? Kalo ada bape harga cmpor pos?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

budak baik mesti klik iklan ni, terima kasih ya..

ANDA PENGUNJUNG KE